Spabad är bra för hälsan

Det är inte bara mysigt att ta sig ett dopp i ett spabad, utan det är även mycket bra för hälsan. Det varma vattnet i ett spabad leder bland mycket annat nämligen till ett ökat blodflöde i kroppen vilket i sin tur får dina blodkärl att expandera. Det är något som resulterar i sänkt blodtryck och som motverkar stress.

Att ta sig ett dopp i ett spabad är inte heller bara bra för din mentala hälsa, utan även för din fysiska. Det kan till exempel motverka värk i muskler och leder. Med andra ord har du mycket att vinna på att skaffa dig ett bad av denna typ.

Umgås med familj och vänner

Ett spabad är även en utmärkt plats för att ha det trevligt med familj och vänner. Det kan helt enkelt bli till en samlingspunkt i ditt hem där ni kan spendera mycket tid. Våra bad går det dessutom att använda sig av året runt utan några som helst problem. Det kan till exempel vara en underbar känsla att sänka ner sig i det varma vattnet en kall vinterdag.


Massage och WiFi

Samtliga våra spabad är moderna sådana som kommer utrustade med massagestrålar. Det kan vara mycket skönt för din kropp, till exempel om du har träningsvärk eller liknande.

Som om inte detta vore nog har du även möjlighet att välja till en WiFi-funktion till ditt bad. Med denna kan du styra ditt bad med en app på din mobiltelefon eller surfplatta. Baden kommer dessutom utrustade med belysning i flera olika färger som kan hjälpa till att skapa en avkopplande atmosfär där du kan slappna av och bara njuta.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify